Νέα

Νέα

Όλα τα πιο πρόσφατα νέα μας!

 

As part of our commitment for continuous service enhancement, we are pleased to announce our collaboration with ΟΔ·Υ·ΚΥ Auto Assistance.

All policies with an effective date the 1st of July 2019 onwards, will have to contact ΟΔ·Υ·ΚΥ Auto Assistance in the unlikely event of an accident or in the need of Road Assistance.

The contact number is 77 77 3001.

 

 

Με στόχο μας πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανακοινώνουμε την συνεργασίας μας με την ΟΔ·Υ·ΚΥ Auto Assistance η οποία απο την  1η Ιουλίου 2019 θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχημάτων στους ασφαλισμένους μας.

Σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στο Lemon Park  στη Λευκωσία, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, η Κόσμος Ασφαλιστική επιβράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστές της καθώς και το προσωπικό της για την πολύχρονη προσφορά τους.

 

Με οδηγίες της Εφόρου Ασφαλίσεων, της αρμόδιας εποπτικής αρχής του ασφαλιστικού τομέα στην Κυπριακή Δημοκρατία, από την 1ηΙανουαρίου 2018 ρυθμίζεται ο τρόπος είσπραξης και απόδοσης των ασφαλίστρων προς τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, στα πλαίσια της πολιτικής της για έγκαιρη ενημέρωση των συνεργατών και πελατών της, σας παρουσιάζει τις αλλαγές που προκύπτουν σύμφωνα με την εν λόγω οδηγία οι οποίες έχουν θεσπιστεί, με στόχο  τη διαφάνεια και προστασία των καταναλωτών.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει ετοιμαστεί από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου στο οποίο συνοψίζονται οι αλλαγές που προβλέπει η εν λόγω οδηγία με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών.

Τι αλλάζει;

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ (η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΓΙΑ:

 

 ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 5.139.240 ΝΕΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ €0,02 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.ΤΥΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΨΟΥΣ €2.030.000.

 

 ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ 23.124.240 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (RIGHTS) ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΟ «ΧΑΚ») ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΚ.