Ασφάλεια κοινόχρηστων/κοινόκτητων οικοδομών

Βάσει της Κυπριακής Νομοθεσίας, η Διαχειριστική Επιτροπή μίας κοινόκτητης οικοδομής, υποχρεούται να διασφαλίζει και να τηρεί ασφαλισμένη την κοινόκτητη οικοδομή έναντι φωτιάς, κεραυνού και σεισμού, από αδειούχα ασφαλιστική Εταιρεία, για το συνολικό ποσό που η επιτροπή θεωρεί ότι ανταποκρίνεται στην αξία αντικατάστασης της οικοδομής.

Το ασφαλιστήριο μας έχει σχεδιαστεί με συμπληρωματικές καλύψεις, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη σε κοινόκτητες οικοδομές όλων των μεγεθών και αξίας. Προσφέρεται είτε για κάλυψη των κοινόχρηστων χώρων μόνον ή και ολόκληρο το οικοδόμημα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη που απαιτείται από την νομοθεσία είναι για κάλυψη έναντι  του κινδύνου φωτιάς, κεραυνού και σεισμού. Οποιοσδήποτε άλλος κίνδυνος μπορεί να θεωρείται υποχρεωτικός προς ασφάλιση εάν κάτι τέτοιο αποφασιστεί από πέραν του 50% των ιδιοκτητών της οικοδομής.

Το ασφαλιστήριο της Εταιρείας μας, προσφέρει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη σε κάθε κοινόκτητη οικοδομή ανεξαρτήτου μεγέθους.

Επιπρόσθετα, η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί προσφέροντας κάλυψη για τραυματισμό προς τρίτους όπως για παράδειγμα επισκέπτες.

Περισσότερα Προϊόντα

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης

Η κάλυψη αυτή πρέπει να παραχωρείται από ασφαλιστική επιχείρηση και να καλύπτει το πλήρες εύρος των υπηρεσιών φροντίδας που παρέχουν στα πλαίσια του Συστήματος.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Ασφάλιση Μοτοσυκλετών

Είσαι λάτρης της μοτοσυκλέτας; Το ασφαλιστήριο μοτοσυκλετών της Εταιρείας μας είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις χωρίς έγνοια τις βόλτες σου με το αγαπημένο σου δίκυκλο.