Ασφάλεια Μοτοσυκλετών

Είσαι λάτρης της μοτοσυκλέτας; Το ασφαλιστήριο μοτοσυκλετών της Εταιρείας μας είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις χωρίς έγνοια τις βόλτες σου με το αγαπημένο σου δίκυκλο. Και το κράνος φυσικά! ! !

Η ασφάλιση της ευθύνης για ζημιά που πιθανόν να προκληθεί σε τρίτους από την χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου οχήματος είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία.

Η νομοθεσία προνοεί την κάλυψη για υλικές ζημίες, πρόκληση θανάτου και/ή σωματικής βλάβης σε τρίτους αλλά και σε επιβάτες περιλαμβανομένων και μελών της οικογένειας του ασφαλισμένου ή/και χρήστη του οχήματος.

Η Εταιρεία μας προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων στους μοτοσικλετιστές με το ασφαλιστήριο Μηχανοκινήτων Οχημάτων.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται σε οχήματα ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής χρήσης και επιπρόσθετα προσφέρει:

  • Οδική Βοήθεια 24 ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα από επαγγελματίες συνεργάτες που εξειδικεύονται σε ρυμούλκηση μοτοσυκλετών
  • Φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα.

Η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί και σε περιεκτική κάλυψη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.

Περισσότερα Προϊόντα

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης

Η κάλυψη αυτή πρέπει να παραχωρείται από ασφαλιστική επιχείρηση και να καλύπτει το πλήρες εύρος των υπηρεσιών φροντίδας που παρέχουν στα πλαίσια του Συστήματος.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Ασφάλιση Μοτοσυκλετών

Είσαι λάτρης της μοτοσυκλέτας; Το ασφαλιστήριο μοτοσυκλετών της Εταιρείας μας είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις χωρίς έγνοια τις βόλτες σου με το αγαπημένο σου δίκυκλο.

Σύνδεση

Εγγραφή