Ομαδικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Cyprus Choice

Σημαντική Σημείωση: Για απαιτήσεις συμβόλαιων που ανανεωθήκαν πριν την 01/10/2020 παρακαλώ όπως επισκεφτείτε την πύλη μέλους πατώντας εδώ.

Το CYPRUS CHOICE αποτελεί ένα ευέλικτο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό της επιχειρήσης σας.

Μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό καλύψεων και ορίων κάλυψης παρέχοντας πρόσβαση στις καλύτερες ιατρικές εγκαταστάσεις του κόσμου όποτε αυτό χρειαστεί.

Το CYPRUS CHOICE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ετήσιων ορίων κάλυψης καθώς και δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής γεωγραφική περιοχή κάλυψης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα Basic, Select, Classic και Premier που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης και παροχών αλλά και συνδυασμούς νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής κάλυψης.

Επιπλέον, διατίθενται προαιρετικές καλύψεις για όρασης & οδοντιατρικής θεραπείας αλλά και κάλυψη ωφελημάτων τοκετού και μητρότητας για όσους στοχεύουν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.

Η δυνατότητα απευθείας πληρωμής εκ μέρους σας προσφέρεται σε ιατρικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και η υποβολή απαίτησης για αποζημίωση των ποσών που έχετε πληρώσει γίνεται εύκολα μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών (client portal) ή μέσω της έξυπνης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (mobile app).

Το CYPRUS CHOICE προσφέρεται και σε ατομική & οικογενιακή βάση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το CYPRUS CHOICE κατεβάζοντας τα ενημερωτικά έντυπα του σχεδίου ή επικοινωνώντας μαζί μας ή με τους αντιπροσώπους μας σε ολόκληρο το νησί.

Περισσότερα Προϊόντα

shopCARE

Το shopCARE αποτελεί το ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη στον σύγχρονο καταστηματάρχη.

accidentCARE

Το accidentCARE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που διασφαλίζει την καταβολή καθορισμένων ποσών σε περίπτωση ατυχήματος.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή