Αναζήτηση
Close this search box.

Ασφάλεια Ποδηλατών cycleCARE

Σήμερα που οι υποδομές στις μεγάλες πόλεις όλο και αυξάνονται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο για ψυχαγωγία, άθληση, αλλά πολλές φορές και για οικονομικούς λόγους, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους.

Σχεδιάσαμε λοιπόν ένα νέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν ασφάλισης ποδηλατών, το οποίο προσφέρει στον ποδηλάτη τρεις πολύ σημαντικές καλύψεις.

Το ασφαλιστήριο ποδηλατών cycleCΑRE παρέχει:

  • Κάλυψη Προσωπικών ατυχημάτων (σε περίπτωση Θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας)
  • Κάλυψη ιατρικών εξόδων
  • Κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Κάλυψη ιδίων ζημιών του ποδηλάτου

Το cycleCΑRE παρέχει το δικαίωμα επιλογής μεταξύ τριών σχεδίων με διαφορετικά όρια κάλυψης και  προσφέρεται σε άτομα ηλικίας 18 μέχρι 60 ετών και σε ιδιοκτήτες ποδηλάτων αξίας από €200 μέχρι και €3.000.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή