Αναζήτηση
Close this search box.

Ασφάλεια Υαλοπινάκων glassCARE

Το Aσφαλιστήριο Υαλοπινάκων καλύπτει θραύση Υαλοπινάκων όπως για παράδειγμα βιτρίνες  καταστημάτων ή και άλλα είδη στερεωμένων γυαλιών, κατά παντός κινδύνου. Τα ασφαλισμένα ποσά καθορίζονται με βάση το κόστος αντικατάστασης των συγκεκριμένων Υαλοπινάκων. Το ασφαλιστήριο αυτό αποτελεί επέκταση του Ασφαλιστηρίου Πυρός και Λοιπών Κινδύνων και συμπεριλαμβάνεται στο πολυασφαλιστήριο καταστημάτων shopCARE της Εταιρείας.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται κυρίως σε καταστηματάρχες, γραφεία & υπηρεσίες και οποιουσδήποτε άλλους επιχειρηματίες, των οποίων τα υποστατικά περιλαμβάνουν προθήκες, βιτρίνες ή άλλα στερεωμένα γυαλιά.

Περισσότερα Προϊόντα

shopCARE

Το shopCARE αποτελεί το ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη στον σύγχρονο καταστηματάρχη.

accidentCARE

Το accidentCARE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που διασφαλίζει την καταβολή καθορισμένων ποσών σε περίπτωση ατυχήματος.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή