Ασφάλεια Υαλοπινάκων glassCARE

Το Aσφαλιστήριο Υαλοπινάκων καλύπτει θραύση Υαλοπινάκων όπως για παράδειγμα βιτρίνες  καταστημάτων ή και άλλα είδη στερεωμένων γυαλιών, κατά παντός κινδύνου. Τα ασφαλισμένα ποσά καθορίζονται με βάση το κόστος αντικατάστασης των συγκεκριμένων Υαλοπινάκων. Το ασφαλιστήριο αυτό αποτελεί επέκταση του Ασφαλιστηρίου Πυρός και Λοιπών Κινδύνων και συμπεριλαμβάνεται στο πολυασφαλιστήριο καταστημάτων shopCARE της Εταιρείας.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται κυρίως σε καταστηματάρχες, γραφεία & υπηρεσίες και οποιουσδήποτε άλλους επιχειρηματίες, των οποίων τα υποστατικά περιλαμβάνουν προθήκες, βιτρίνες ή άλλα στερεωμένα γυαλιά.

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή