Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Το ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης καλύπτει την ευθύνη του ασφαλισμένου για τυχόν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους για:

  • τραυματισμό από ατύχημα οποιουδήποτε προσώπου, και/ή
  • απώλεια ή ζημιά σε περιουσία από ατύχημα,

Το ασφαλιστήριο μπορεί να επεκταθεί για να προσφέρει κάλυψη έναντι τροφικής δηλητηρίασης και/ή ζημιάς από φωτιά ή έκρηξη σε υποστατικά τρίτων.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες κτιρίων και στους πλείστους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως γραφεία, καταστήματα, υπηρεσίες, εστιατόρια, καφετέριες κοκ.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή