Μοιράζουμε χαρά δωρίζοντας ποδήλατα σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας

Η Κόσμος Ασφαλιστική προχώρησε στη δωρεά δύο ποδηλάτων σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, κάνοντας ακόμα πιο χαρούμενη την καθημερινότητα 45 παιδιών.

Η παιδική ηλικία είναι συνυφασμένη με το παιχνίδι. Όχι μόνο για την χαρά και τη διασκέδαση που προσφέρει, αλλά και γιατί παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών. Ομαδικό πνεύμα, κοινωνικοποίηση, σωματικές δεξιότητες, φυσική διάπλαση, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που το κατάλληλο παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει να διαμορφωθούν. Κάθε γενιά μεγαλώνει με τα δικά της παιχνίδια, αλλά εδώ και δεκαετίες ένα παιχνίδι συντροφεύει σχεδόν πάντα τα παιδικά χρόνια αγοριών και κοριτσιών. Αυτό δεν είναι άλλο από το ποδήλατο. Το ποδήλατο είναι ξενοιασιά, είναι ελευθερία, είναι άσκηση. Γι’ αυτό και στην Κόσμος Ασφαλιστική χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε όλα αυτά τα οφέλη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η Κόσμος Ασφαλιστική βοηθά στην βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας στην περιοχή της Χρυσελεούσας. Η Εταιρεία προχώρησε στη δωρεά δύο ποδηλάτων υψηλών προδιαγραφών στην προσχολική μονάδα, έτσι ώστε τα 42 παιδιά του νηπιαγωγείου να έχουν πρόσβαση σε μία δραστηριότητα που θα προσθέσει ακόμα περισσότερη χαρά και ξενοιασιά στη μέρα τους. Τα δύο ποδήλατα επιλέχθηκαν έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές που απαιτεί το σχολείο, είναι εξαιρετικά ασφαλή και σχεδιασμένα για χρήση από παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στόχος μας ως Εταιρεία είναι να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στην ανάπτυξη των παιδιών. Το ποδήλατο προωθεί την άσκηση μέσα από το παιχνίδι, προσφέρει αίσθηση ελευθερίας και είμαστε πεπεισμένοι πως θα παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και κάθε μελλοντικής σχολικής χρονιάς. Μέσω αυτής της δωρεάς επίσης, θα δώσουμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να κάνουν για πρώτη φορά ποδήλατο και να μάθουν να το οδηγούν με ασφάλεια. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου έχει πλέον στη διάθεσή του ένα ακόμα εργαλείο, το οποίο συνδυάζει τη διασκέδαση του παιχνιδιού με την αξία της άσκησης.

Για την ενέργεια της Εταιρείας ο CEO της Εταιρείας, κ. Κυριάκος Τυλλής, δήλωσε:
«Το ποδήλατο έχει ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας και είμαι βέβαιος πως με αυτή την προσφορά θα βοηθήσουμε στη δημιουργία όμορφων στιγμών που θα μείνουν αξέχαστες σε δεκάδες ακόμα παιδιά.

Παράλληλα, επιλέξαμε το ποδήλατο ως δωρεά γιατί είναι ένα μοναδικό παιχνίδι. Καμία διαδρομή δεν είναι ίδια με την προηγούμενη, αλλά κάθε φορά ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό των παιδιών όταν ανεβαίνουν στο ποδήλατο. Αυτό το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο και θέλουμε να το δούμε να πολλαπλασιάζεται. Φυσικά, παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και φροντίζουμε κάθε παιδί που θα ανέβει στο ποδήλατο να το κάνει με ασφάλεια. Τα ποδήλατα που διαθέτει πλέον το νηπιαγωγείο επιλέχθηκαν βάσει αυστηρών προδιαγραφών έτσι ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή όσο προσφέρουν χαρά στα παιδιά. Για όλους αυτούς τους λόγους η δωρεά που πραγματοποιήσαμε χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο εμένα προσωπικά όσο και όλη την ομάδα της Κόσμος και είμαι βέβαιος ότι με την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, που θα εντάξουν τα δύο νέα ποδήλατα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τα παιδιά θα απολαύσουν την ελευθερία, τη χαρά, την ανεμελιά, αλλά και την φυσική άσκηση που μπορεί να τους προσφέρει ένα ποδήλατο, πάντοτε με ασφάλεια! ».

Σύνδεση

Εγγραφή