Νέα

Νέα

Στις 11 Φεβρουαρίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και τους Παγκόσμιο Οργανισμό για την Υγεία των Ζώων και  τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Γεωργίας, ονόμασαν τον ιό COVID -19 που σημαίνει Coronavirus Disease 2019.

Οι ΚΟΡΩΝΟΪΟΙ είναι μία μεγάλη οικογένεια από ιούς οι οποίοι προκαλούν διάφορες ασθένειες όπως ένα απλό κρυολόγημα μέχρι και σε πιο…

Στην επαρχία Πάφου είμαστε ανανεωμένοι και συνεχίζουμε με ζήλο και αφοσίωση την εξυπηρέτηση σας από τα νέα μας γραφεία!

Λεωφόρος Νεόφυτου Νικολαΐδη και Γωνία Κιλκίς 17

8011, Πάφος

22796000

info@CosmosInsurance.com.cy 

 

Με στόχο μας πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανακοινώνουμε την συνεργασίας μας με την ΟΔ·Υ·ΚΥ Auto Assistance η οποία απο την  1η Ιουλίου 2019 θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχημάτων στους ασφαλισμένους μας.

Τόσο τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια μηχανοκινήτων…

Σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στο Lemon Park  στη Λευκωσία, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, η Κόσμος Ασφαλιστική επιβράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστές της καθώς και το προσωπικό της για την πολύχρονη προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλος της…

 

Με οδηγίες της Εφόρου Ασφαλίσεων, της αρμόδιας εποπτικής αρχής του ασφαλιστικού τομέα στην Κυπριακή Δημοκρατία, από την 1ηΙανουαρίου 2018 ρυθμίζεται ο τρόπος είσπραξης και απόδοσης των ασφαλίστρων προς τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, στα πλαίσια της πολιτικής της για έγκαιρη ενημέρωση των συνεργατών και πελατών της, σας παρουσιάζει τις αλλαγές…

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ (η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΓΙΑ:

 

 ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 5.139.240 ΝΕΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ €0,02 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.ΤΥΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΨΟΥΣ €2.030.000.

 

Δίδεται ειδοποίηση ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ΄ θα γίνει την Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 4:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 4ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας επί της Λεωφ. Γρίβα Διγενή αρ. 46, 1080 Λευκωσία. 

Ημερήσια Διάταξη

1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών και έγκριση των…

 

Για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης πατήστε εδω. 

Για το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο πατήστε εδώ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ημερομηνίας 30 Μαΐου 2018, η Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λίμιτεδ (η “Εταιρεία”) ανακοινώνει ότι στις 7 Ιουνίου 2018 έχει ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης των μετοχών που αναλογούν σε Δικαιώματα Προτίμησης που…