Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπού Εργοδοτουμένου

Το Ασφαλιστήριο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπού Εργοδοτουμένου παρέχει επιλογή κάλυψης για ενδονοσοκομειακά και εξωνοσοκομειακά έξοδα περίθαλψης καθώς και Έξοδα Μεταφοράς Σωρού και απευθύνεται σε αλλοδαπούς εργάτες που προέρχονται από χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ασφαλιστήριο είναι συμβατό με τη νομοθεσία για παραχώρηση άδειας εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην περίπτωση που η περιγραφή της εργασίας με την οποία απασχολείται ο αλλοδαπός είναι «Οικιακός Βοηθός» τότε το πιο πάνω ασφαλιστήριο μπορεί να εκδοθεί σαν «πακέτο» μαζί με το Ασφαλιστήριο Ευθύνης Εργοδότη.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται στους εργοδότες αλλοδαπών που εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί, γραφείς, εργάτες γεωργίας ή κτηνοτροφίας κοκ, νοουμένου ότι η ηλικία του εργοδοτούμενου είναι από 18 μέχρι 65 ετών.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή