Βραδιά Βραβεύσεων 2022

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Βραδιά Βραβεύσεων της Κόσμος Ασφαλιστική για το 2022.

Η λαμπερή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Lemon Park στην Λευκωσία με την παρουσίαση της να αναλαμβάνει η πάντα εντυπωσιακή Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Εταιρείας, Εκλεκτοί Συνεργάτες, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διοικητικό Προσωπικό.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας κ. Μάριος Λουκαΐδης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στις μεγάλες απαιτήσεις που η ίδια η Εταιρεία έχει για την συνεχή εξέλιξη της και τόνισε ότι με αξιόλογα στελέχη σε όλες τις βαθμίδες, με ανεπτυγμένα συστήματα πληροφορικής και με σημαντικούς συνεργάτες δίπλα μας, η Εταιρεία διεκδικεί τη θέση που της αξίζει στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Στο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Κυριάκος Τυλλής, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες εκφράζοντας την χαρά του που ο θεσμός των βραβεύσεων επιστρέφει μετά από δυο έτη διακοπής ένεκα της πανδημίας. Αναφέρθηκε στα καλά αποτελέσματα της Εταιρείας τονίζοντας πως είναι αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλείας και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που διαχρονικά εμπιστεύονται την Κόσμος. Τόνισε ότι η Εταιρεία βρίσκεται δυνατή δίπλα στους συνεργάτες της, πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την κάθε πρόκληση και να πετύχει το όραμα που δεν είναι άλλο από το να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε Επαγγελματία Ασφαλιστή.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Ανάπτυξης της Εταιρείας κ. Γιώργος Κυριακίδης, με την δική του ομιλία έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πετυχημένη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι σε μια χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις εκφράζοντας την περηφάνια του για την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζει την Κόσμος Ασφαλιστική σε όλα τα επίπεδα. Τόνισε ότι κύριος στόχος της Εταιρείας είναι να ανταποκρινόμαστε αλλά και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των συνεργατών και πελατών μας, στόχος που φυσικά δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την συμβολή του δικτύου ασφαλιστών μας.

Στην τελετή βραβεύσεων δόθηκαν 51 βραβεία και βραβευθήκαν συνολικά 32 συνεργάτες της Εταιρείας.

Την εκδήλωση απογείωσε με την Live εμφάνιση του ο γνωστός κύπριος τραγουδιστής Ανδρέας Λέοντας με την μπάντα του.

Πιο κάτω θα βρείτε φωτογραφίες από την βραδιά.

Σύνδεση

Εγγραφή