Αναζήτηση
Close this search box.

Εγκαίνια Υποκαταστήματος Λάρνακας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021, τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου γραφείου της ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ στην επαρχία της Λάρνακας στην οδό Πηλίου 13, 6037 Άγιος Νικόλαος.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης διετέλεσε ο αξιότιμος δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας ο οποίος στην ομιλία του εξέφρασε τη σημαντική συνεισφορά που διαδραματίζει η επέκταση εργασιών μεγάλων οργανισμών στην περιοχή, καλωσορίζοντας την Εταιρεία στην Λάρνακα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, βουλευτές της επαρχίας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου καθώς και στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Κυριάκος Τυλλής ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και διαβεβαίωσε ότι η Εταιρεία, μέσω ποιοτικής εξυπηρέτησης θα αποτελέσει σύμμαχο για κάθε πελάτη και συνεργάτη ξεχωριστά.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με ζωντανή μετάδοση μουσικής το ΚΛΙΚ FM μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Τζώρτζια Παναγή και Μαρία Παπακώστα.

Σύνδεση

Εγγραφή