Αναζήτηση
Close this search box.

Ασφάλεια Μηχανοκίνητων οχημάτων ιδιωτικής χρήσης myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVEplus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στον κάθε σύγχρονο χρήστη μηχανοκίνητου οχήματος.

Το myDRIVEplus προσφέρει κάλυψη για την υποχρεωτική από την νομοθεσία ασφάλιση για ζημίες που πιθανόν να προκληθούν σε τρίτους και μπορεί επίσης να επεκταθεί προσφέροντας κάλυψη και έναντι απώλειας ή ζημιάς στο ίδιο το ασφαλισμένο όχημα.

Το σχέδιο myDRIVEplus προσφέρει επίσης διάφορες επιπρόσθετες καλύψεις όπως

  • Κάλυψη Ευθύνης Επιβατών
  • Κάλυψη οδήγησης πέραν της οδού
  • Επέκταση για Ρυμούλκηση άλλου οχήματος •
  • Οδική Βοήθεια (24 ώρες το εικοσιτετράωρο)
  • Φροντίδα ατυχήματος (24 ώρες το εικοσιτετράωρο)
  • Κάλυψη Ανεμοθώρακα / γυαλιά παράθυρων
  • Και άλλα

Το myDRIVEplus βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο αξιολόγησης του προς ασφάλιση κινδύνου το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες οι οποίοι αξιολογούν και καθορίζουν τον κίνδυνο, υπολογίζει το ασφάλιστρο που καλείται να πληρώσει ο πελάτης.

Με άλλα λόγια, όσο πιο καλός ο κίνδυνος, τόσο χαμηλότερο το ασφάλιστρο!

Το myDRIVEplus απευθύνεται χρήστες οχημάτων ιδιωτικής χρήσης που είναι ηλικίας 18 ετών και πάνω και κατέχουν νόμιμη άδεια οδήγησης.

Ζητήστε προσφορά και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές που το σχέδιο έχει να σας προσφέρει.

Περισσότερα Προϊόντα

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης

Η κάλυψη αυτή πρέπει να παραχωρείται από ασφαλιστική επιχείρηση και να καλύπτει το πλήρες εύρος των υπηρεσιών φροντίδας που παρέχουν στα πλαίσια του Συστήματος.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Ασφάλιση Μοτοσυκλετών

Είσαι λάτρης της μοτοσυκλέτας; Το ασφαλιστήριο μοτοσυκλετών της Εταιρείας μας είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις χωρίς έγνοια τις βόλτες σου με το αγαπημένο σου δίκυκλο.

Σύνδεση

Εγγραφή