Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Cyprus Choice

Το CYPRUS CHOICE αποτελεί ένα ευέλικτο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

Μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό καλύψεων και ορίων κάλυψης παρέχοντας πρόσβαση στις καλύτερες ιατρικές εγκαταστάσεις του κόσμου όποτε αυτό χρειαστεί.

Το CYPRUS CHOICE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ετήσιων ορίων κάλυψης καθώς και δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής γεωγραφική περιοχή κάλυψης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα Basic, Select, Classic και Premier που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης και παροχών αλλά και συνδυασμούς νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής κάλυψης.

Επιπλέον, διατίθενται προαιρετικές καλύψεις για όρασης & οδοντιατρικής θεραπείας αλλά και κάλυψη ωφελημάτων τοκετού και μητρότητας για όσους στοχεύουν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.

Η δυνατότητα απευθείας πληρωμής εκ μέρους σας προσφέρεται σε ιατρικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και η υποβολή απαίτησης για αποζημίωση των ποσών που έχετε πληρώσει γίνεται εύκολα μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών (client portal) ή μέσω της έξυπνης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (mobile app).

Το CYPRUS CHOICE προσφέρεται σε ατομική, οικογενειακή και ομαδική βάση.

Μάθετε περισσότερα για το CYPRUS CHOICE κατεβάζοντας τα ενημερωτικά έντυπα του σχεδίου ή επικοινωνώντας μαζί μας ή με τους αντιπροσώπους μας σε ολόκληρο το νησί.

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή