Πολυασφαλιστήριο Κατοικιών homeCARE

Η κατοικία σας είναι ο χώρος που έχετε δημιουργήσει για εσάς και την οικογένειά σας. Το μέρος όπου καταφεύγετε και από το οποίο αντλείτε δύναμη. Σ’ αυτό, φυλάσσονται όλα τα πολύτιμα για εσάς αντικείμενα και οι ομορφότερες στιγμές και αναμνήσεις. Επιπλέον, η απόκτησή της μπορεί να αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως έξοδο που θα πραγματοποιήσετε και την πιο σημαντική σας οικονομική επένδυση.

Ένα ασφαλιστήριο κατοικίας δεν μπορεί να εμποδίσει ούτε τα τυχαία γεγονότα, ούτε τις ζημιές που αυτά προκαλούν. Μπορεί, όμως, να αποτελέσει την ασπίδα που θα σας προστατεύσει από την καταστροφή, επαναφέροντας το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο στην αρχική του κατάσταση, όταν χρειαστεί.

Το κατάλληλο, για εσάς, ασφαλιστήριο είναι αυτό που σας δίνει τις περισσότερες επιλογές, με βάση τις ανάγκες σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Το πολυασφαλιστήριο homeCARE έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περιεκτική κάλυψη σε ανταγωνιστική τιμολόγηση, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις στον σύγχρονο καταναλωτή.

Το homeCARE προσφέρεται σε τέσσερα (4) διαφορετικά πακέτα κάλυψης προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Το homeCARE προσφέρεται σε μόνιμες και σε εξοχικές κατοικίες.

Μερικά σημαντικά TIPS για την ασφάλιση της κατοικίας σας:

Προτού ασφαλιστείτε…

  • Καθορίστε σωστά την προς ασφάλιση αξία, τόσο για το κτίριο, όσο και για το περιεχόμενο της κατοικίας σας.
  • Ενημερωθείτε για την «αξία αντικατάστασης».
  • Μάθετε τι είναι η υποασφάλιση και ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειές της.
  • Ενημερωθείτε για τυχόν εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι με το συμβόλαιο που σας προσφέρεται καλύπτονται οι δανειακές σας υποχρεώσεις προς τράπεζες.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά για την δική σας κατοικία.

Περισσότερα Προϊόντα

homeCARE

Το πολυασφαλιστήριο που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Το homeCARE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή