Αναζήτηση
Close this search box.

Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπού Εργοδοτουμένου

Το Ασφαλιστήριο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπού Εργοδοτουμένου παρέχει επιλογή κάλυψης για ενδονοσοκομειακά και εξωνοσοκομειακά έξοδα περίθαλψης καθώς και Έξοδα Μεταφοράς Σωρού και απευθύνεται σε αλλοδαπούς εργάτες που προέρχονται από χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ασφαλιστήριο είναι συμβατό με τη νομοθεσία για παραχώρηση άδειας εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην περίπτωση που η περιγραφή της εργασίας με την οποία απασχολείται ο αλλοδαπός είναι «Οικιακός Βοηθός» τότε το πιο πάνω ασφαλιστήριο μπορεί να εκδοθεί σαν «πακέτο» μαζί με το Ασφαλιστήριο Ευθύνης Εργοδότη.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται στους εργοδότες αλλοδαπών που εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί, γραφείς, εργάτες γεωργίας ή κτηνοτροφίας κοκ, νοουμένου ότι η ηλικία του εργοδοτούμενου είναι από 18 μέχρι 65 ετών.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα Προϊόντα

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης

Η κάλυψη αυτή πρέπει να παραχωρείται από ασφαλιστική επιχείρηση και να καλύπτει το πλήρες εύρος των υπηρεσιών φροντίδας που παρέχουν στα πλαίσια του Συστήματος.

myDRIVEplus

Το Ασφαλιστήριο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Ιδιωτικής χρήσης myDRIVE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει προστασία στο κάθε χρήστη.

Ασφάλιση Μοτοσυκλετών

Είσαι λάτρης της μοτοσυκλέτας; Το ασφαλιστήριο μοτοσυκλετών της Εταιρείας μας είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις χωρίς έγνοια τις βόλτες σου με το αγαπημένο σου δίκυκλο.

Σύνδεση

Εγγραφή