Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Το ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης καλύπτει την ευθύνη του ασφαλισμένου για τυχόν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους για:

  • τραυματισμό από ατύχημα οποιουδήποτε προσώπου, και/ή
  • απώλεια ή ζημιά σε περιουσία από ατύχημα,

Το ασφαλιστήριο μπορεί να επεκταθεί για να προσφέρει κάλυψη έναντι τροφικής δηλητηρίασης και/ή ζημιάς από φωτιά ή έκρηξη σε υποστατικά τρίτων.

Το ασφαλιστήριο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες κτιρίων και στους πλείστους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως γραφεία, καταστήματα, υπηρεσίες, εστιατόρια, καφετέριες κοκ.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή με τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.

Περισσότερα Προϊόντα

shopCARE

Το shopCARE αποτελεί το ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη στον σύγχρονο καταστηματάρχη.

accidentCARE

Το accidentCARE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που διασφαλίζει την καταβολή καθορισμένων ποσών σε περίπτωση ατυχήματος.

Cyprus Choice

Το ασφαλιστήριο Cyprus Choice έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σύνδεση

Εγγραφή